Днями стало відомо, що в образі кіберпанку Буйвола в гіпершоу "МАСКА" на телеканалі "Україна" переховувався популярний український співак Олег Винник.

Артист настільки замаскував свій голос, що глядачі і зіркові детективи проекту були в шоці, коли Буйвол зняв з себе маску. За лаштунками шоу співак зізнався, що через величезну вагу костюма перебувати в ньому було досить складно. Більш того, на зйомках Олегу навіть знадобилася медична допомога.

Перебувати в об'ємних костюмах учасникам проекту дійсно дуже непросто. Хоча дизайнери і створили систему кондиціонування повітря всередині, вага деяких елементів дає про себе знати.

"Думаю, одна лише голова мого Буйвола важить близько 10 кг, – каже Олег Винник. - Перед зйомками мене попередили:"Олег, ви поки не напружуйтеся, відпочиньте, адже в костюмі буде непросто, там важка голова". Коли я переглядав шоу в інших країнах, вже чув про це, але думав, що перебільшують, і все потрібно ділити на три. Але коли мені допомогли одягнутися, зрозумів, що це набагато складніше, ніж я міг уявити".

Олег Винник, фото: канал " Україна"

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Так, перед виходом на сцену для зняття маски артисту стало погано і йому знадобилася медична допомога.

"Періодично ущемляються корінці нервових закінчень в області попереку. Це пов'язано з навантаженням на спину і фізичним ходом, тому що коли довго знаходишся на сцені, ти не можеш тримати поставу, – прокоментував медик, який був присутній на майданчику шоу "МАСКА". - По-перше, додаткова вага (костюма-ред.), по-друге, постава. Ми використовували протинабрякові і знеболюючі препарати, на тлі чого йому стало краще".

Буквально через півгодини Олег Винник зміг повернутися на майданчик, і зйомки були відновлені. А вже в суботу, 30 січня, він приєднається до команди зіркових детективів і разом з Олею Поляковою, NK | Настею Каменських, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде відгадувати, які зірки замаскувалися в неймовірних образах.

Нагадаємо, Українки в захваті від нового образу Винника на" Голосі", дасть фору Балану.

Як повідомляв Знай.uа, Винник і Кароль зійдуться в бою з Дорофєєвою і Монатіком: топ-5 невідомих фактів про "Голос країни-11".

Також Знай.uа писав, що вовчиці Винника підняли бунт проти Дорофєєвої.