Днями стало відомо, що в образі кіберпанку Буйвола в гіпершоу "МАСКА" на телеканалі "Україна" переховувався популярний український співак Олег Винник.

Артист настільки замаскував свій голос, що глядачі і зіркові детективи проекту були в шоці, коли Буйвол зняв з себе маску. За лаштунками шоу співак зізнався, що через величезну вагу костюма перебувати в ньому було досить складно. Більш того, на зйомках Олегу навіть знадобилася медична допомога.

Перебувати в об'ємних костюмах учасникам проекту дійсно дуже непросто. Хоча дизайнери і створили систему кондиціонування повітря всередині, вага деяких елементів дає про себе знати.

"Думаю, одна лише голова мого Буйвола важить близько 10 кг, – каже Олег Винник. - Перед зйомками мене попередили:"Олег, ви поки не напружуйтеся, відпочиньте, адже в костюмі буде непросто, там важка голова". Коли я переглядав шоу в інших країнах, вже чув про це, але думав, що перебільшують, і все потрібно ділити на три. Але коли мені допомогли одягнутися, зрозумів, що це набагато складніше, ніж я міг уявити".

Олег Винник, фото: канал " Україна"

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Так, перед виходом на сцену для зняття маски артисту стало погано і йому знадобилася медична допомога.

"Періодично ущемляються корінці нервових закінчень в області попереку. Це пов'язано з навантаженням на спину і фізичним ходом, тому що коли довго знаходишся на сцені, ти не можеш тримати поставу, – прокоментував медик, який був присутній на майданчику шоу "МАСКА". - По-перше, додаткова вага (костюма-ред.), по-друге, постава. Ми використовували протинабрякові і знеболюючі препарати, на тлі чого йому стало краще".

Буквально через півгодини Олег Винник зміг повернутися на майданчик, і зйомки були відновлені. А вже в суботу, 30 січня, він приєднається до команди зіркових детективів і разом з Олею Поляковою, NK | Настею Каменських, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде відгадувати, які зірки замаскувалися в неймовірних образах.

Нагадаємо, Українки в захваті від нового образу Винника на" Голосі", дасть фору Балану.

Як повідомляв Знай.uа, Винник і Кароль зійдуться в бою з Дорофєєвою і Монатіком: топ-5 невідомих фактів про "Голос країни-11".

Також Знай.uа писав, що вовчиці Винника підняли бунт проти Дорофєєвої.