Катя Реп'яхова з дитинства захоплювалася творчістю Віктора Павліка, а в 2020 стала його законною дружиною. Крім того, Катерина є його концертним директором. Так, в інтерв'ю для Зіркового шляху вона розповіла про своє життя з відомим артистом і вагітність.

Зокрема, вона відповіла на питання, чи змінювала вона прізвище після заміжжя.

"Я залишилася Реп'яховою. Чесно-лінь міняти документи. У мене їх дуже багато. Я підприємець, всякі картки, права", - каже вона.

Відомо, що пандемія стала причиною того, що вони перенесли гуляння на 2021 рік. І пара мріє поїхати в медовий місяць.

"Чомусь мені хотілося в Європу. І щоб недалеко. Віктор Франкович не любить далеко літати. Але зараз я його вже трошки вмовила, а тоді ще якось не дуже. Думали в Італію полетіти", - каже Катя.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Показати ще

Реп'яхова з Павликом відзначили 55-річчя артиста в Яремче 31 Грудня і дружина розповіла, як порадувала чоловіка.

"Я подарувала Віктору Франковичу тест генетичний на визначення національності. Чому ми це вирішили зробити, бо бабуся його тата невідомо від кого. Йому хочеться вірити, що там був Польський єврей і він єврей на якусь частину",-каже Катя.

Концертний директор вагітна від Віктора і народжувати в середині червня буде в приватній клініці. І зізналася, як її чоловік відреагував на новину про вагітність, про яку вона розповіла йому в розмові.

Відзначимо цікаву деталь, що навіть під час обговорення таких особистих інтимних тем Катерина називає свого чоловіка тільки "Віктор Франкович" і ніяк інакше.

"Віктор Франкович відповів"Йоханий бабай". Ну тому що коли плануєш-це одне. А коли відбувається-це зовсім інше. І зараз з кожним днем я все більше бачу його усвідомленість. Тому що коли ми йшли на перше УЗД, він щиро не розумів, навіщо йому туди йти. Коли ми йшли втретє-вже не виникало питань. Він же все одно дитя Радянського Союзу і він вважає, що дитина це більше відповідальність мами", - каже Катя.

Реп'яхова розповіла, як почувається під час вагітності.

"Відчуваю себе відмінно, я навіть не поправилася ні на один кілограм. Тобто я схудла під час токсикозу на 2 кг.і зараз в них повернулася і важу 54,5. Токсикоз був такий неприємний. Особливо загальний стан. Апатія, небажання щось робити, виходити з дому", - каже вона.

Нагадаємо, Віктор Павлік зізнався, хто відкрив йому дорогу до слави.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік показав жінку, яка йому важливіша за молоду дружину.

Також Знай.uа писав, що одружений Павлик засвітився в обіймах гарячих близнят.