Фіналіст романтичного проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко після того, як Ксенія Мішина не відповіла на його почуття, став улюбленцем українок, які вважають його ідеальним чоловіком і це прізвисько назавжди прикріпилося до нього.

Зараз бізнесмен активно розвиває свою компанію і часто дає інтерв'ю, адже багатьом цікаво як живе і як пережив відмову хлопець без недоліків. На цей раз він видав всі секрети в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР. Анонс він опублікував в Stories Instagram.

Тригубенко розповів, чому його не взяли вже на Чоловічий сезон, на "Холостяка" і чому десятки красунь не пішли боротися за його серце.

"З певних причин мене не взяли і я розумію, чому. Я б не зміг, напевно, переключитися так швидко і відразу вибирати собі жінку. А якби я взагалі нікого не вибрав? І знову ці зйомки, знову це все згадав, як ніби я за Ксенією прийшов боротися. І мені здається, що правильно все зробили, що не взяли мене Холостяком. Це круто. Я прям радий навіть, що не пішов. Це могло ні до чого не привести. Тобі потрібно обнулиться, щоб почати знову шукати свою людину", - говорить Льоша.

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Мішиною Тригубенко зізнався, від чого кайфує.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про натхнення після "Холостячки".