Михайло Єфремов-російський актор, якого визнали винним у смертельній ДТП. Йому присудили 7,5 років тюремного ув'язнення.

Поки він відбуває термін, на волі ростуть його діти: Микита, Анна Марія, Микола, Віра. Старші активно ведуть свої соціальні мережі і є цікавими особистостями.

Анна Марія, наприклад, заявила, що відтепер змінює своє ім'я і просить звертатися на він/його і вважає себе "небінарним поліаморним пансексуалом". Тобто людиною, яка заперечує гендер – чоловік/жінка і любить людину за його особистість, а не гендерну або статеву ідентичність. Також замість Анна Марія він просить називати себе АЕМ Тілмарі.

"Я знаходив те, ким я хотів бути... Ні, пропаганда. Ха. Потрібно дуже обережно вибирати слова, коли працюєш на відносно велику аудиторію. Відстій̆. Не люблю думати над словами, у мене це погано виходить. Я знаходив те, ким я _уже являлся_, в образах Урсули, шраму, Джафара, капітана Гака, Чеширського кота. Поки одні діти дивилися на Едварда, Беллу і Джейкоба, я дивився на Еліс, Карлайла і Аро. Щось було особливе в тому, як вони були одягнені, як вони поводилися, як вони...,- пише сам аем про себе.

У той же час старший син Микита пішов по стопах батька і будує акторську кар'єру. Він не кинув знаменитого родича і не відвернувся від нього, коли він потрапив у в'язницю.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У нових відповідях на питання на своїй сторінці в Instagram він розповів, що постійно листується зі своїм батьком і отримує листи від нього.

Так, днями відбудеться прем'єра фільму" Політ", в якій знімався актор і він дуже чекає її виходу в світ.

Микита і Михайло Єфремови, фото: Instagram

Нагадаємо, сім'я Єфремова на межі бідності, що засуджений актор залишив дружині і дітям.

Як повідомляв Знай.uа, дочка Єфремова розповіла про камінг-аут і насильство в сім'ї.

Також Знай.uа писав, що дочка Єфремова цілується з дівчиною в Мінську, поки батько визнає провину в ДТП.