Фіналіст романтичного проекту" Холостячка " Олексій Тригубенко після того, як Ксенія Мішина не відповіла на його почуття, став улюбленцем українок, які вважають його ідеальним чоловіком.

Зараз бізнесмен активно розвиває свою компанію і часто дає інтерв'ю, адже багатьом цікаво як живе і як пережив відмову хлопець без недоліків. На цей раз він видав всі секрети в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР. Анонс він опублікував в Stories Instagram.

Тригубенко розповів, що після проекту ніде не перетинається з Ксенією Мішиною, не підписаний на неї в соціальних мережах. Хоча з Олександром Еллертом в нормальний відносинах. Вони не вороги.

"Ми не спілкуємося з Ксенією. З Еллертом я спілкуюся, але в нормальних відносинах. Ми разом не гуляємо, ніде не тусимо, але відносини нормальні", - говорить Льоша.

При цьому у нього окремо запитали, чи хотів би він дружити і спілкуватися з Ксенією.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Ні звичайно. У мене не може бути дівчат-подружок. Я не зможу дружити. Дівчата-подружки це не про мене. Треба бути чесним перед самим собою. Наша історія закінчилася, все класно. Я буду продовжувати жити далі і зустріч обов'язково, я вже не сумніваюся, що я зустріч свою людину, з яким побудую Класні відносини. Я вважаю, що все склалося, як повинно було скластися. Я вважаю, що Ксенія класно підходить Саші", - говорить він.

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою.

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Мішиною Тригубенко зізнався, від чого кайфує.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про натхнення після "Холостячки".