Російський підприємець, заступник голови уряду Комі і чоловік телеведучої спортивних каналів, моделі і "Міс Росії" Вікторії Лопирьової Ігор Булатов програв суд і тепер винен банку майже 11 мільйонів рублів.

Про це повідомляє Mash на своєму Telegram-каналі.

У 2015 році й він узяв два кредити в "Фора-банку" під 19% річних — сума кожного з них складала приблизно по 5 мільйонів російських рублів. Тоді він був на посаді у будівельній компанії "Ташир", а його дружиною була дочка власника цієї фірми Татевік Карапетян.

Проте сплачувати відсотки й гасити кредити чоловік не поспішав і платежі регулярно прострочував — ймовірно, позначилися фінансові проблеми і зміни в особистому житті.

У підсумку банк подав позов на Булатова до суду. Позов задовольнили, боржник рішення оскаржив, запевняючи, що нічого не знав, тому що протягом довгого часу не проживав у Росії. Але апеляцію він також програв — суд став на сторону кредитора.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

За оцінками ЗМІ, з урахуванням пені і держмита Булатов змушений виплатити суму в 11 мільйонів рублів.

Про стосунки Лопирьової, яка є колишньою Миколи Баскова, і Булатова стало відомо на початку 2019 року. Тоді в Мережі спливли романтичні знімки вагітної моделі і телеведучої, яка проводить обійнявшись з чоловіком новорічні канікули на океанському узбережжі. Завдяки цьому нарешті з'ясувалося ім'я батька майбутнього малюка Вікторії, яке вона так ретельно приховувала.

Нагадаємо, Відома телеведуча відмовилася боротися з хворобою і налякала фанатів: "Набридло..."

Як повідомляв Знай.uа, дочка онкохворої Заворотнюк зізналася, що їй допомагає справлятися з бідами.

Також Знай.uа писав, що дочка онкохворої Заворотнюк показала худорлявість і заговорила про непросте життя.