Російська співачка Ольга Бузова зізналася, що закінчила стосунки з Давою (Давид Манукян). За словами артистки, він бив її і зраджував з дівчатами легкої поведінки.

Дава бере участь у новому сезоні шоу "Танці з зірками", відео з репетицій якого не раз публікувалися в його Instagram. Днями стало відомо, що хлопець потрапив в одну з московських клінік з травмою руки, передає StarHit.

Дава в лікарні, джерело: StarHit

Як виявилося, Манукян вивихнув плече і зараз знаходиться в одній з клінік Москви. Можливо, травму блогер отримав під час репетиції танцювального номера.

Дава в лікарні, джерело: StarHit

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Як зазначили в телеграм-каналі "Тільки нікому..." прокляття Ольги Бузової починає діяти, адже саме після розставання із зіркою Дава потрапив до лікарні. На репетиції танцювального шоу він пошкодив руку.

"Дивовижний дар Олі - чоловіки, що її образили починають страждати. Наприклад, футбольна кар'єра ексчоловіка - Дмитра Тарасова - ось уже кілька років у великій кризі" - йдеться в повідомленні.

скріншот

Нагадаємо, Ольга Бузова, відсвяткувавши 20 січня 35-річний ювілей, наступного дня оголосила про розставання зі своїм хлопцем – DAVA, з яким у неї на камеру були ідеальні стосунки.

Дівчина плакала і розповіла в Stories Instagram, що заблокувала його і попросила своїх шанувальників, якщо вони люблять співачку, зробити те ж саме.

Бузова навіть опублікувала пост, де розповіла про розставання і попросила підтримки. Крім того, Оля не стала ділитися подробицями сварки, лише зазначила, що не розуміє і більше не може терпіти "страшні" вчинки свого коханого. Знаменитість також звинуватила Даву в зрадах і рукоприкладстві, проте ці випади на свою адресу блогер досі залишає без відповіді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бузова після секс-скандалу вляпалася в ще один: "з інсультом не бухають"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Б'є або еб * т: Бузова запропонувала показати, що з нею робить коханий

Також «Знай.иа " писав, що П'яна Бузова отримала жорстку відповідь від мами Дави: "к * нчена шл * ха, алкоголічка"