Схоже, що карантинний 2020 рік багато хто з супермоделей вирішив провести особливо раціонально, а тому завагітніти. Серед них і Емілі Ратаковскі, яка вирішила показати низку світлин зі своїм округленим животиком.

Відповідна публікація була розміщена на її офіційній сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На низці світлин можна побачити нещодавні моменти з життя зіркової моделі. Деякі з них показують колажі з роздрукованих знімків, інші — акцентуються на деталях на кшталт металевої підвіски чи безлюдного пляжу з пальмами.

Однак для аудиторії Ратаковскі особливий інтерес представляють кадри, на яких можна побачити супермодель вагітною. Струнка жінка зовсім не розповніла, однак її живіт продовжує збільшуватися. Емілі виглядає дуже сексуальною навіть на фото в купальнику, що не може не вражати.

Про вагітність Ратаковскі стало відомо наприкінці жовтня минулого року. Тоді жінка з'явилася на обкладинці журналу Vogue і розповіла, що не розкриватиме стать дитини.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Нам подобається відповідати, що ми не дізнаємося статі, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і тоді вона сама про це скаже. Всі сміються, але в нашому жарті є частка істини. Люди набагато складніші, і їх визначають не геніталії", — сказала тоді супермодель.

Для Емілі Ратаковскі взагалі характерна активна громадська позиція. Вона підтримує ЛГБТК-рух, Black Lives Matter і неодноразово заявляла про свої соціалістичні погляди.

Нагадаємо, Вагітна Емілі Ратаковскі оголилася незважаючи на цікавий стан, оце так трансформація.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ратаковскі не впізнали фанати: пластика чи фотошоп.

Також Знай.ua писав, Навколо Vogue Ukraine розгорівся скандал: "П'яні товсті старі шл*хи".