Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб, з якими вона частенько ділиться будь-якими фотографіями і відео.

А зараз дівчина заговорила про те, як спостерігала за сходом сонця і їй в голову прийшла одна думка. Вона побачила, що горизонт був покритий легким туманом, зливаючись з океаном, а навколо було тихо і жодної людини.

"Мою голову відвідала така думка. Це як ніби ти знаходишся один в цьому світі, навколо все сіро і ти не знаєш що тобі робити. Але варто з'явитися якійсь людині в твоєму житті-твої очі починають горіти, ти немов знаходиш сенс життя і твій внутрішній процесор починає працювати з якоюсь неймовірною силою. Мабуть, у кожного зустрічалася людина, після зустрічі з яким ти змінюєш свою свідомість і починаєш мислити по-іншому. Тебе немов розбудили після довгого сну. І не обов'язково, що це буде одна людина. На різних етапах це завжди будуть різні люди-батько, начальник, коханий/-ая, блогер, подруга/друг, тренер, автор книги або просто персонаж фільму", — поділилася Наташа Горова в підписі до знімка.

Наташа Горова, скріншот: Instagram

На чорно — білому знімку вона розташувалася сидячи в одному лише купальнику і закривши очі, а другий матеріал в публікації-таймлапс сходу сонця. В кінці тексту вона заявила, що ви обов'язково знайдете таку людину, якщо ще його не зустріли. І побажала кожному знайти того, хто змінить і вас, і ваш світ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Наташа Горова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, приймальня дочка Потапа в бікіні видала секрети схуднення: виключіть всього 3 продукти

Як повідомляв "Знай.ua", приймальня дочка Потапа похвалилася пружним "горішком" в купальнику: "Погрався і віддай"

Знай.ua писав, приймальня дочка Потапа заговорила про найважливіше: "Не виклалася на всі 100%"