Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Потапом повернулися з казкових Мальдів, куди літали на зимові канікули після Нового року 2021, але Олексій Потапенко залишив кілька фотографій, які можна опублікувати вже після повернення в Україну. Так він і зробив, але і заговорив про позитив і його нелюбові до довгих постів.

"Довгі пости. Позитив мені сказав сьогодні, що він їх не читає, він скролить і якщо в кінці, буде щось цікаве,то він перечитає ,тому в кінці поста, буде щось цікаве для нього. А взагалі справа не в довжині, а в змісті. Якщо ви чітко знаєте чим ви хочете закінчити розмову, розповідь, виступ,пісню, фразу-сміливо починайте! Дотримуйтесь законів драматургії та трьох актів! Ми зараз з вами в "Дії", а до цього була "Зав'язка", ну а зараз буде "Розв'язка". Ось так Позитив і Мішель стали ведучими "Орел і Решка" #птп @Positiff @mishvirmish", - написав у публікації в навушниках Олексій Потапенко.

Нагадаємо, Потап переполошив Каменських містичними баченнями в темряві: "За вікном хтось стоїть"

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", незадоволена Каменських поскаржилася на зиму, знайоме кожному: "Коли вже літо?"

Знай.ua писав, помолодшав Потап підключив свою "негативну" чарівність: "Виплодок пекла"