Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, в останні кілька місяців намагається більше часу присвячувати сім'ї. Відомо, що в 2020 році цілих п'ять місяців співачка з доньками провела в Греції. А ось вже цей рік зірка почала з поїздки в Дубай.

Також вона встигла відпочити на Мальдівах. 38-річна зірка навіть у звичайному житті намагається виглядати стильно. Так як вона володіє стрункою фігурою, то образи завжди виглядають ідеально.

Світлана Лобода, скріншот: YouTube

На відпочинку Лобода сміливо носила топи і міні-сукні. Вона вважає за краще робити акцент на своїх струнких ногах. Співачка не приховує, що багато займається спортом, щоб добре виглядати. Після відпустки вона опинилася в морозній Москві. Про це стало відомо завдяки новій публікації зірки в мережі Instagram.

Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Тепер співачка виступає в блискучих коротких сукнях, а ось на вулиці постає в шубі. Напередодні Світлана вирішила похвалитися обновками. У ресторані вона позувала в лосинах і жакеті чорного кольору з ефектним рожевим бантом Alexander McQueen. Сумка Bulgari і відкриті босоніжки доповнили її образ.

"У мене тут не Вечірка з коктейлями. Я хочу, щоб люди йшли з моїх шоу і їх нудило", - процитувала зірка дизайнера вбрання.

Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram

Багато друзів і шанувальники захопилися образом, який знову підкреслив її стрункі ноги.

Раніше повідомляли, Лоліта розповіла про загибель близьких і стала на захист мітингувальників: "За білоруським сценарієм".

Як повідомляв Знай.uа, Лобода показала свою крихту під теплими променями сонця: "Тіля співає...".

Знай.uа писав, Лобода показала, як намокають дівчата під її пісню: "Ку-ку".