Українці вітають Володимира Дантеса і Надю Дорофєєву з весіллям. Правда, сталося воно раніше, але свій статус у соціальній мережі співачка оновила лише зараз, що й стало приводом для кумедної ситуації.

Скріншотом зміни статусу поділився у своїх сторіз в інстаграмі Дантес, а реакцію громадськості можна побачити на фейсбуці Дорофєєвої.

"Ура! Тепер офіційно!" — прокоментував "подію" співак на скріншоті, а під зміною статусу співачки він написав таке: "Нарешті я домігся її! Вона моя! Всім залишатися на місцях".

Instagram @vladimirdantes

Про те, що власне сталося, розповіла Дорофєєва вже у своїх сторіз. Виявляється, дружина Дантеса просто помітила, що у неї досі стоїть статус "Заручена", який вона захотіла змінити у відповідності до реальної ситуації. Однак вона не очікувала, що цю зміну побачать усі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У коментарях українці жартують, що пара й справді одружилася лише зараз, а не у далекому 2015, і просто обманювала людей.

"Виходить всі ці роки ви жили позашлюбним життям і у багатьох були шанси з Вовкою і з тобою?" — пише один з користувачів фейсбуку.

"Всі думали, що вони одружені давно і ніхто не виявляв інтерес особистий, Дантес і Надя жили кілька років на самоті потім подумали, що нікому не подобаються і вирішили одружитися між собою. Ось така доля!", — відповідають на це в іншому коментарі.

Нагадаємо, Дорофєєва вагітна? Надя в одному халаті помчала вночі за оселедцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дорофєєва поділилася пікантним фото з райського Балі

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва завела мотоцикл і фанатів