Відома українська співачка Тіна Кароль часто радує свою армію шанувальників кадрами з професійного та особистого життя. Нове Селфі вона опублікувала в Stories Instagram.

Кароль вирішила показати ранковий образ і зробила це у себе вдома. Так. З ранку вона завдала легкий макіяж з нюдовою помадою і акцентом на очах. Кароль вибрала в морозний ранок короткий топ з грайливими застібками на грудях.

Однак трохи підвів фон, адже Тіна позувала на кухні, а в кадр за спиною артистки потрапив немитий посуд в раковині. Складається невеликий дисонанс між доглянутим і навіть спокусливим образом дівчини і такий битовухой, як брудний посуд.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Раніше ми показували, 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала мільйонній армії шанувальників у своїх Insta Stories красиве відео, на якому вона зображена в машині. Ймовірно, Тіна їде на зйомки.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Під час поїздки артистка вирішила пограти з сонечком і зняти це на камеру. Варто відзначити, що Кароль виглядає дуже природно і свіжо при сонячному світлі.

Нагадаємо, Тіна Кароль створила новий шедевр для" своїх", зустрічайте"Човник".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль загралася з сонечком, на обличчі жодної зморшки.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль спокусливо оголила стегна в наряді зі шкіри, Дану Балану не пощастило побачити.