Відома 29-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренерка з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс досить гарячі коротенькі відео, позуючи в душовій власних апартаментів. Так, красуня приміряла лише міні-бікіні яскраво-червоного кольору, доповнивши "пляжний" образ ніжним макіяжем з акцентом на очах.

Дівчина без сорому продемонструвала струнке тіло з усіх вигідних ракурсів, не забуваючи виставити напоказ і масивні груди, і тонку талію, і навіть засвітити блискучий пірсинг в пупку. Зірка грайливо показувала фанатам язик, підморгувала, посилала повітряні поцілунки і поправляла волосся, а також променисто посміхалася на камеру.

Laci Kay Somers, instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще фітнес-модель Ана Чері в бікіні натерла соковиті форми маслом, блищать яскравіше за сонечко.