Поки всі з нетерпінням чекають старту п'ятого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал), випускниці четвертого набору Школи леді продовжують змінюватися поза її стінами. Найбільша увага прикута до переможниці реаліті Жені Мазур. Їй дісталася сильна спокуса у вигляді круглої суми виграшу і дорогої прикраси.

"Я змінилася, більше не вживаю! Тому що вірю в свою значимість, – ділиться Женя. - Хоч наркоманія-хвороба, з якою я борюся досі кожен день, вірю, я сильніша за неї".

Після проекту Мазур пройшла лікування в реабілітаційному центрі. Вона переїхала до Києва, жила разом зі своєю конкуренткою по реаліті Юлею #Бандиткою Чигринець і працювала бариста в одній зі столичних кав'ярень. Зараз шляхи дівчат розійшлися-Женя будує нове життя в Одесі. І вже хвалиться першими перемогами.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Після проекту я схудла на 15 кг, – посміхається вона. - Скинула те, що набрала під час зйомок.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Дівчина з нетерпінням чекає старту п'ятого сезону реаліті. На зйомках випускного балу зі Школи леді вона встигла познайомитися з новими "пацанками" і поділилася цінним досвідом, як не піддатися спокусам минулого.

"Після виходу за двері Школи леді кожна з учениць в першу чергу повинна повірити в себе, - радить Женя. - Тільки з вірою в свої сили, в нову себе всі цілі досягнуться і всі мрії збудуться. Щоб не повернутися до старого життя, потрібно хотіти чогось кращого і світлого. Необхідно пам'ятати, як було важко вилазити з болота. І кожен раз при бажанні повернутися назад згадувати той тернистий шлях, який пройшла. Тоді усвідомлюєш: старе життя того не варте".

Нагадаємо, "Пацанка" кардинально змінила життя після проекту, замість залежностей улюблена справа.

Як повідомляв Знай.uа, пацанки наділи підбори заради "Скай": як пройшов фінал проекту.

Також Знай.uа писав, що "перероблена" пацанка Покрищук показала чоловіка.