Цієї неділі, 24 січня, на 1+1 відбудеться перший випуск головного вокального шоу "Голос країни-11", одним з суддів якого виступить улюблениць багатьох українок Олег Винник.

Про це повідомляється на сторінці шоу в соцмережі "Інстаграм".

"Вже в цю неділю на 1+1 відбудеться перший випуск головного вокального шоу «Голос країни-11» 🎉 Напередодні прем’єри стилісти розкрили секрети модних образів тренерського складу.", - йдеться у повідомленні.

Олег Винник, instagram.com/goloskrainy_official

Олег Винник, instagram.com/goloskrainy_official

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Співак "віддає перевагу класиці і стриманості, а головні його критерії у виборі одягу - зручність і практичність". Не дивно, що на "сліпих прослуховуваннях" Винник з'явиться у класичному чорному костюмі. Відповідне фото з'явилося на сторінці "Голосу країни" в Інстаграмі.

Образ артиста прикрасить чорна сорочка з візерунком і ключовий елемент чоловічого стилю - хустка-"паше". У якості аксесуарів Олег Винник обрав браслети-ланцюги на руку і пам'ятну каблучку - власність артиста.

Українкам явно сподобався образ їхнього улюбленця, адже у коментарях вони залишають безліч компліментів: "Нереальний 🔥🔥🔥", "Чекаємо на зустріч в ефірах❤️🤩", "Так тому що я не бачив Олега Винника в тренерському кріслі👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Афігенний просто шик💕💕💕💕", "Шикарный образ 🔥🔥🔥", "Найкращий 😻🔥".

Коментарі, instagram.com/goloskrainy_official/

Коментарі, instagram.com/goloskrainy_official/

Коментарі, instagram.com/goloskrainy_official/

Коментарі, instagram.com/goloskrainy_official/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь так розслабилася з Розенком в бані, аж задерла ноги: "Відпустила". Олена Крістіна Лебідь влаштувала собі відпочинок зі своїм коханим

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єфросиніна повалялася у снігу і втерла носа Каменських з Потапом: "Під пуховиком купальник". Настя Каменських і Потап, мабуть, зовсім такого не чекали

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю