Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни. Їй вдалося на романтичному проекті знайти свою любов і зробити вибір серцем. І зараз вона у відносинах з Олександром Еллертом.

Мішина часто ділиться з шанувальниками своїми роздумами і кадрами з життя в Instgram. Цього разу дівчина розповіла про важливість самодостатності жінки і про те, що вона не є придатком до чоловіка.

Відео з її Stories Instagram, де вона ділиться важливими роздумами під час керування машиною, опублікували у фан-акаунті "Холостячки".

"Жінка не придаток чоловікові. Жінка абсолютно повноцінна особистість. І це дуже здорово так вважати. І до речі у жінки тільки одне завдання-розповім пізніше", - сказала Мішина.

Українкам сподобалися такі міркування і вони навіть почали говорити свої версії, яке завдання у жінки. Основні версії були - бути щасливою і коханою. Однак знайшлися і ті, хто висловив свою негативну позицію до вибору Еллерта і відзначили, що це вийти заміж за ідіота.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

"повністю підтримую!", "Ціле згодна 👍", " Бути щасливою👍"," у жінки одне завдання-бути щасливою! І це щастя дарувати близьким !! Все !", "Бути щасливою☺️❤️", "любити і бути коханою"," Придатки у матки, що за порівняння"," вийти заміж за ідіота, ти вже виконала своє завдання", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.