Популярна українська співачка Оля Полякова, яка сама себе прозвала "Суперблондінокою", здійснила заповітну мрію. Справа в тому, що нещодавно Оля розповідала шанувальникам, що хоче "вигуляти" гарні купальники на Мальдівах.

Тоді, в грудневі дні, здавалося, що це жарт, але Оля все ж встигла відпочити і поскаржилася на те, що її відпустка добігає кінця.

Про це стало відомо завдяки серії Stories Олі Полякової в мережі Instagram.

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Рєбятушки, у нас останній день відпочинку. Дуже шкода, звичайно, буде їхати з цього раю. Але треба їхати додому, працювати. Це, звичайно, прекрасно, і прекрасно ось цією своєю безлюдністю. Навіть ось на такому густонаселеному острові, як цей у нас, завжди менш населені острови були. Тут багато вілл дуже, проте, дивіться, людей абсолютно немає. Це звичайно, така тема тільки на Мальдівах може бути. Аліса плаває у футболці, а то згоріла вщент. Я вчора до речі теж підгоріла. Але зате буде класна засмага.", - розповідає Оля Полякова.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

Цікаво, що на фоні можна побачити справжній райський курорт. І це не дивно, адже Оля Полякова відпочиває зі своїми дітьми на Мальдівах - навколо Сонце, океан і гарячий пісок. Можна погодитися, що їхати з такої краси дуже і дуже мало кому хочеться.

Варто також нагадати нашим читачам, що Оля Полякова проводить січневі свята на Мальдівах. Замість шапки і пуховика щодня, на відміну від українців, носить купальники і легкі сукні. Полякова також відсвяткувала Водохрещу з донькою, вони пірнули в океан. Так Оля підтримала традиції і трохи викликала заздрість у фанатів, які занурювалися в річку при -22 градусах.

Раніше повідомляли, Могилевська знову спантеличила фанатів відносинами з ямою: "Не такий ти і колишній".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова показала красунь-дочок в купальниках, влаштували неабиякі "бої": "Cестри блін".

Знай.uа писав, Полякова на Мальдівах потролила українців, які мерзнуть на Водохрещу в ополонці: "Боже, як холодно!".