З дня несподіваної і трагічної загибелі відомої російської співачки Юлії Началової минуло вже майже два роки. Тоді смерть артистки від гострої подагри шокувала мільйони людей, які цікавили новинами шоубізу.

На похоронах її проводжали батьки, 14 - річна донька Віра та її останній чоловік - суддя В'ячеслав Кудря. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Super".

Юлія Началова, фото: Facebook

Як виявилося, артистка і служитель закону мріяли про дитину. Заповітна мрія співачки все-таки здійснилася, але вже без неї. Як вдалося з'ясувати, зараз сім'я виховує сина Юлії Началової і В'ячеслава Кудрі, народженого сурогатною матір'ю після смерті артистки.

Народження хлопчика можна вважати справжнім дивом науки, оскільки в той момент, коли його серце почало битися, його матері вже не було в живих. Після спроб штучного запліднення залишився невикористаний біоматеріал Юлії Началової. Саме її заморожену яйцеклітину медики використовували для того, щоб дати можливість сурогатній матері виносити малюка.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Хлопчик живе разом з батьком, проте часто бачиться з батьками Юлії і з її старшою донькою вірою Алдоніною. Як розповідають джерела, близькі до сім'ї, хлопчик дуже схожий на маму, особливо очима.

Батько малюка прийняв рішення не показувати його громадськості і не робити публічних заяв. На кадрах, які потрапили в розпорядження представників Telegram-каналу "Super" — свято: вся сім'я Юлії Началової відзначає день народження доньки разом з бабусею, дідусем і братом.

Варто також нагадати нашим читачам, що Юлія Началова померла від зараження крові та серцевої недостатності 16 березня 2019 року. Співачці було 38 років.

Раніше повідомляли, дружина Пєскова кинула важкохворого "друга Путіна" в лікарні - куди вирушила "силіконова красуня".

Як повідомляв Знай.uа, примарні скарби Началової несподівано з'явилися у старої "сестрички".

Знай.uа писав, донька Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз: "Так схожа на маму".