Боксер, зірковий тренер і колишній чоловік Марини Боржемскої В'ячеслав Узєлков, якого раніше звинувачували в домашньому насильстві, похизувався перед своїми підписниками тим, що вже занурився в крижану воду. Відомо, що у вівторок, 19 січня, православні українці відзначають Водохрещу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації В'ячеслава Узєлкова в мережі Instagram.

Публікація В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram

"Доброго ранку всім. Зі святом Водохрещі. Я вже сходив, а ви? Всім заряд бадьорості та енергії на цілий рік. Нехай він буде вдалим. І головне здоров'я всім нам. Зі святом.", - пише Узєлков.

У цей день православна церква згадує євангельську подію - як пророк Іоанн Предтеча хрестив Ісуса Христа в річці Йордан. А купатися в цей день в ополонці, у вигляді хреста, вже стало традицією.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити, що В'ячеслав пройшов найстрашніше, він скупався в крижаній воді і для підтвердження даного факту вже сфотографувався, продемонструвавши свої татуювання і накачане тіло. До слова, публікація буквально за кілька хвилин зібрала більше тисячі лайків, а також коментарі від відданих шанувальників.

Ось, що пишуть фанати і друзі В'ячеславу Узєлкову: "Славуня, здоров'я міцного, зі святом", "А ми не моржі і холодної води боїмося. Зі святом!", "Молодець, пишаюся", "Навіщо так над собою знущатися? Скупалися б вдома під холодним душем, ефект однаковий".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, кутя до Святвечора на перловці: рецепт головної різдвяної страви від тренера "Зважених та щасливих".

Як повідомляв Знай.uа, Узєлков нагадав українцям про небезпеку: "За два тижні - на ціле життя".

Знай.uа писав, Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий рік: "З малознайомими людьми".