Російська співачка Ольга Бузова, яку давно вже визнають за протеже Філіпа Кіркорова, приміряла на себе рожево-різнокольорову перуку.

Відповідною світлиною зірка поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Окрім перуки складного дизайну на Бузовій можна помітити яскравий макіяж у рожево-блакитних тонах і маленький хрестик. На її тілі — чорна кофтинка, але це навряд чи справжній костюм з цього образу (у цьому вона також зізнається у своїх сторіз).

Ребус зі смайлів-емодзі в описі до публікації — 🦄 🔜🎥 — натякає, що зірка працює над новим відео, яке має вийти незабаром.

Ольга Бузова, фото Instagram

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Однак не можна не звернути увагу, що читачів співачки зацікавив зовсім не її образ. У багатьох коментарях Бузову звинувачують у зраді, продажі Кремлю і тому подібному.

Хоча зірка й так демонструвала відносно високу як для Російської Федерації політичну ангажованість (наприклад, вона критикувала поправки до російської конституції і неодноразово висловлювалась у підтримку прав ЛГБТ-людей), днями вона опинилася у самому вирі історичних подій.

Річ у тім, що Бузова поверталася до Росії одним і тим самим літаком, що і опозиціонер Олексій Навальний. Саме цей факт (зірка стверджує, що про її приліт цим рейсом знало лише кілька осіб) використали люди, які російські ліберальні і західні видання ідентифікували як проплачену масовку — вони заходили до термінала стверджуючи, що є фанатами співачки.

Урешті-решт літак приземлився на іншому летовищі, Навального арештували, а від Бузової досі чекають коментаря щодо цих бурхливих подій.

А читачі Знай.ua можуть задуматися над тим, наскільки подібним виявився образ Бузової до української співачки Ані Лорак, яку теж помітили з рожевим волоссям.

Нагадаємо, Ані Лорак напилась в ресторані та змінила колір волосся: "Проводжаємо новий рік".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак повернулася до України, кардинально змінивши зовнішність: "Що скажете?"

Також Знай.ua писав, "Або перуку не вміє носити, або з гребінцем не дружить": Лорак освистали за чудернацьку зачіску.