Українська співачка Тіна Кароль не збирається збавляти обороти. Наразі в неї заплановані живі виступи, а днями вона разом з Даном Баланом, з яким зірці приписують стосунки, отримала нову музичну нагороду.

Відповідними сторіз вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, одна зі сторіз (вона є репостом іншого запису з інстаграму) демонструє, що пісня Тіни Кароль і Дана Балана "Помнишь" була відзначена музичною нагородою від радіостанції "Русский чарт FM".

На іншому короткому відео Кароль позує у чорній водолазці. Її обличчя нафарбоване, волосся вкладене. Жінка рухає селфі-камерою, показуючи свій мейкап з різних сторін, а також пускаючи бісики.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також у сторіз можна побачити відео з гримерки. Зірку готують до виступу, Тіна Кароль знімає себе на камеру у дзеркалі. На ній синя сукня з кількома пасками і дуже глибоким декольте, яке не залишає місця білизні.

На жаль, де саме і коли виступала зірка залишається невідомим.

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.