Українська співачка Оля Полякова, яка вирушила відпочивати на Мальдіви, в неділю, 17 січня святкує свій День народження. У тому числі її привітала Катерина Осадча на facebook-сторінка Світського життя.

" Вітаємо Королеву ночі з днем народження!🎉 Олю, щоб твоя енергія цього року підкорила найбільші зали країни! P. S. ... І нехай все заплановане здійсниться", - сказано в повідомленні.

Також її привітала суддя "Супер топ-моделі по-українськи" і фешн-фотограф Соня Плакидюк.

"Любов моя! Скільки ми з тобою вже зняли і відквасили - і скільки ще знімемо і відквасимо!❤️ Сяй яскравою зіркою кожну секунду і заряджай своєю королівською енергією всіх навколо, як вмієш тільки ти😘 з Днем Народження!",- пише Соня.

Прості українці та інші зірки в коментарях у іменинниці приєдналися до привітань і написали безліч компліментів, побажань і теплих слів Полякової.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Королевишна, будь завжди сонцем і серцем!!! Обожнюю твій гумор, і вміння всіх підбадьорити!", "З Днем народження, Королева", " Оля!!Щастя і удачі в новому році", " Оляяяя, ти неймовірна жінка! Продовжуй заряджати всіх на своєму шляху своєю божевільною енергією, залишайся такою ж красунею і будь здорова! З днем народження!", "З Днем народження, Запальничка!", "З днем народження !!!! Красуня", "коли навіть фотошоп не допомагає", "яка шикарна дівчина", "з днем народження Оля💐 💐 💐 супер енергійна, талановита і надзвичайно красива 🔥 🔥 🔥 з нетерпінням чекаємо у Львові❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ваша творчість зачаровує", " Вітаю!!!З Днем народження!!!",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Оля Полякова посварилася з донькою через Відверті зйомки в стилі Памели Андерсон.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова здивувала Славу Камінську, розкривши ротик.

Також Знай.uа писав, що "зубожіла" на карантині Оля Полякова похвалилися весіллям на островах.