Російський комік Максим Галкін, також відомий як чоловік Примадонни естради співачки Алли Пугачової, часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого закулісного життя. У новому відео він показав, як розважаються його діти – Ліза і Гаррі.

Ролик з артистичними дітьми Галкін опублікував в Instagram. Окремо він зазначив, що міні-сценку повністю придумали і зіграли самостійно діти.

"Режисура і драматургія-Гаррі і Єлизавета 😊 самі придумали-самі зіграли", - пише Галкін.

На відео Гаррі спускається по сходах будинку і не може відкрити дверцята, вирішує її перелізти. І в момент, коли він вже піднявся на дверцята, кокетливо підходить Ліза і відкриває засувку на ній і легко відкриває. Гарік так і залишається висіти на дверцятах.

Шанувальники зіркової пари і їх дітей прийшли в захват від дитячої сценки, в коментарях написали безліч компліментів. Вони відзначали, що артистизм у них в крові, а Ліза росте справжньою кокеткою. Деякі відзначили вражаючу схожість Гаррі і колишнього чоловіка Пугачової співака Філіпа Кіркорова.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

"краще за всіх", " молодці! Красиві, розумні, виховані діти! Дай Бог здоров'я💝", " як граціозно Ліза відкрила цю решітку)", "Декорації - Галкіна )))", "є кому продовжити Єралаш", "а скринька просто відкривався", "Любимки", "які дітки", "молодці", "Лізонька така кокетка", "Люблю, не можу!", "Розумнички, правда життя і миті", " Дуже розумні, класні діти!", "Талантіще👍 👍 👍 в батьків ❤️", "Гаррі і Ліза молодці", "геніальні діти", "мені здається Гаррі схожий на Кіркорова)", "сюжет цікавіше, ніж в більшості російських серіалах", "розумнички! Просто і оригінально", Легко і елегантно Ліза", "яблуко від яблуні далеко не падає.У крові артестизм", "які ж вони гарненькі у вас"," жіноча логіка перемогла", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, гострі леза пролетіли над головами Галкіна, Пугачової та їхніх дітей.

Як повідомляв Знай.uа, Галкін зворушливо згадав про найріднішу людину.

Також Знай.uа писав, що Галкін розповів про непоправну втрату, хвороба забрала частину дитинства.