Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, продовжує зачаровувати українців не тільки своїми піснями, а й танцями. Новий ролик вона опублікувала в Instagram.

На відео дівчина танцює під популярний трек з TikTok в спокусливому образі. Вона крутить стегнами і грудьми. При цьому вона дуже легко і по-літньому одягнена. На ній шорти, топ і бейсболка в бежевих тонах.

Українці прийшли в захват від нового танцю дівчини. Їй говорили безліч компліментів. Але в тому числі шанувальники помітили зміни у фігурі співачки. Вони відзначили, що у неї пропала талія і з'явилися груди. Поки що сама артистка не коментувала з чим це пов'язано-зайвими кілограмами на карантині або пластичними операціями.

"Чарівна", " ведмедик, добре відпочити тобі. Набратися сил, енергіт", "тільки і низ потрібно відкрити, пластична" ," і як перестати це дивитися?", "Чарівна", "Тааакааааая⚡ ⚡ ♥️🔥 клааасна", " а талію куди справи? ", "Все при тобі"," Ох і Мішель", " груди собі зробила?", "Красуня і талановита Мішель Андраде"," груди зробила)", " Ой та ти шо...тю та ти шо....вогонь Дитинко я б став твоїм хлопцем)))) будь Я ближче розцілував би з ніг до голови)))))) пусичка", "красуня", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, Мішель Андраде звернулася до своїх "су * * ам"і потрусила сідницями прямо в об'єктив.

Як повідомляв Знай.uа, Підопічна Потапа Андраде влаштувала недитячі витівки в нижній білизні.

Також Знай.uа писав, що підопічну Потапа Андраде підсмажило слідом за Каменських, карантинна втеча не пішла не користь.