Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу досі стає об'єктом критики українців, які хочуть дати йому поради щодо того, як йому краще влаштувати власне життя. Зокрема, йому наказують повернутися до свого колишнього кохання, тим більше, що тепер його можна помітити за заняттями, які входять до джентльменського набору ідеального чоловіка.

Свої публікації Налчаджіоглу залишає у соціальній мережі "Інстаграм", там же й проходять гарячі дискусії щодо його особистого життя.

Останнє відео зі сторінки Мурата показує, як він знімає кулінарний ролик, на якому він готує креветки та тальятеле. Ймовірно, така майстерність на кухні могла б допомогти вразити серце Ані Лорак знову, якби чоловік переслідував таку ціль.

Примітно, що у підписі до відео Мурат позначив киянку Лілію, з якою він наразі перебуває у стосунках.

А вже у попередньому пості можна помітити й характерні поради.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Ти ж любиш Кароліну (справжнє ім'я Ані Лорак — ред.)! Зізнайся сам собі! А вона тебе! Кому присвячені пісні "Обними меня крепче", "Твоя", "С первого взгляда", "Зажигай сердце", "Оранжевые сны", "Люблю тебе", "Любовь", "Спроси"???" — пише одна з користувачок соцмережі.

Скріншот Instagram

"Дуже шкода, що розійшлися", — йде мова в іншому коментарі.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, Мурат віддався пристрасті з новою коханкою: що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишній Лорак Мурат показав, що "витворяє" з новою дівчиною на самоті: "Можна дивитися вічно".

Також Знай.ua писав, Дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала доньку.