Український підприємець і учасник шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, який лише у фіналі програв битву за серце Ксенії Мішиної своєму головному конкуренту Олександру Еллерту, розповів, яке для нього значення в житті має підтримка інших. На його думку, він не потребує цього для успіху, але радий буде зустріти кохання.

Фрагментом з одного з інтерв'ю Льоші ділиться фанатський акаунт телешоу в соціальній мережі "Інстаграм".

"Коли людина говорить, що її не підтримують - вона просто перекладає відповідальність. Я не хочу перекладати відповідальність ні на кого: за свої вчинки, за свої рішення і за свій успіх. Якщо я буду говорити, що хтось мене не підтримував, тому я чогось не досягнув — це все маячня. І сьогодні в моєму житті мені не треба, щоб мене підтримували. Так, я буду радий, якщо у мене з'явиться улюблена жінка, яка буде мене любити, але моє життя і мій успіх не залежать від того, як мене будуть любити", — каже фіналіст популярного шоу.

Авжеж, думка Олексія демонструє високий рівень відповідальності і бажання уникнути безпідставних звинувачень інших. Однак така позиція може призвести й до того, що людина ігнорує важливість тої підтримки, яку все ж отримує — і таким чином створити у своїй голові певний образ самовпевненого й успішного мачо-ковбоя, який не відповідатиме дійсності.

Олексій Тригубенко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Показати ще

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".