Українська співачка Оля Полякова, яка відправилася відпочивати на Мальдіви, поділилася фото з донькою Машею, на якому вони позують у червоних купальниках, які нагадують легендарну форму з серіалу "Рятувальники Малібу", же одну з головних ролей грала Памела Андерсон.

Відповідні знімки були розміщені на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото молоді жінки стоять на білосніжному піску пляжу, за їх спинами зеленіє рослинність острову. Однак попри ідилію у кадрі, на зйомках, за зізнанням співачки, знайти спільну мову матері й дитині було складно.

"Пофоткались трошки))) це завжди стрес, завжди скандал))) але по нас не видно), рятівниці Мальдіву в дії! Нам сподобалося, а вам?)))" — пише про зйомки Оля Полякова.

Оля Полякова надзвичайно активно висвітлює свій відпочинок на райських островах Індійського океану. Жінка насолоджується теплом і сонцем й позує у купальниках на пляжі, поки в Україні стоять сильні морози.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Цікаво, наскільки відомі 15-річній Маші відсилки, якими спекулює мама і організатори зйомок. "Рятувальники Малібу" (англ. Baywatch) - американський телесеріал про рятувальників, які патрулюють пляжі округу Лос-Анджелес в штаті Каліфорнії. Серіал виходив в ефір з 1989 по 1999 роки. Телепродукт навіть увійшов до Книги рекордів Гіннеса: "Рятувальники Малібу" згадуються як найпопулярніше телевізійне шоу за весь час, з більш ніж 1,1 млрд глядачів — але дні піку його слави позаду. Тим не менш, образ красенів і красунь у червоних купальних костюмах лишився знаковим для масової культури.

Нагадаємо, Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зловила 15-річну доньку на гарячому: "Ти де це взяла?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова похвалилася починанням 15-річної доньки: одна серед чотирьох хлопців.