Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна продовжує радувати шанувальників яскравими знімками і роздумами про життя.

Зараз, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 140 тисяч осіб, вона виклала кілька знімком в великим букетом квітів.

"Ранок у квітах, у ваших теплих привітаннях, щирих побажаннях🥀 Я всією душею відчуваю вашу любов і щиро дякую вам за це✨

Подаруйте мені ваші квіти в коментарях🤍 🥰 хто помітив🐑", — написала вона в підписі до публікації.

Як виявляється вчора, 14 січня, у неї був День Народження. Їй виповнилося 25 років. У теплих білосніжних шкарпетках, штанях і кофті, посміхаючись і дивлячись прямо в камеру, Анна Заворотнюк постала біля шикарного букета квітів у вазі.

Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Красуня як мама👍 👍", "Ганнуся, з Днем Народження ❤️🌹🌹🌹🌹🌹", "🌼З Днем народження 🌺", "Мільйон квітів вам!💐", "Анюта з днем Народження вас! Здоров'я любові і благополуччя! 💞😍🎉🎊💐💐💐💐💐", "Ганнуся, з днем народження!!! Самого величезного щастя і здоров'я тобі і близьким))) 🎂🎂🎂🎁🎁🎁🌹🌹🌹💐💐💐🌷🌷🌷", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк показала худорлявість і заговорила про непросте життя: "Часом опускалися руки"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Заворотнюк зізналася, що їй допомагає справлятися з бідами: "Люди йдуть з твого життя…"

Знай.ua писав, дочка Заворотнюк повідомила про важкий стан мами: "Я дуже сподіваюся..."