Дан Балан, хоча більше й не залучений у шоу “Голос країни”, продовжує тішити українських слухачів. Наприкінці року багато майданчиків презентували головні підсумки 2020 року. Одна з радіостанцій присудила третє місце в рейтингу за цілий рік дуетній пісні Балана з Оксаною Мухою “Все пробачати”.

Про це нагадують на офіційному Інстаграм-акаунті телевізійної програми "Голос країни".

На пісню зняли дуже зворушливий кліп. У ньому показують як пари людей - коханці, родичі або знайомі - миряться, обіймаються і плачуть в обіймах. Сам же Балан обіймає Оксану Муху. Цей відеоряд супроводжується приспівом про те, що завжди варто пробачати.

Згідно з офіційним акаунтом шоу “Голос країни”: “За 5 днів відео набрало більше 10 мільйонів переглядів і було трендом в YouTube довгий час.” Пісню було представлено на фіналі 9 сезону, Оксана Муха - одна з учасниць попереднього сезону шоу, переможниця.

Ти часом, стало відомо, що новий сезон шоу буде виходити з 24 січня. Спершу глядачам покажуть “етап” сліпих відбіркових - наставники слухають виконавців спинами, щоб обирати лише за силу голосу, голосують за співака, який сподобався, і перетворюються на їхніх тренерів і вчителів.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Новий сезон стане розлукою для Тіни Кароль і Дана Балана - і це стане викликом "Стосункам", які їм приписують сценаристи та глядачі.

Нагадаємо, Дан Балан розповів про свій жіночий ідеал

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан хоче достукатися до серця Тіни Кароль