Анастасія - ймовірно, найбільш "перероблена" пластичною хірургією учасниця шоу "Від пацанки до панянки" - продовжує залишатися собою і давати підписникам коректні поради.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі Instagram.

Дівчина, яку складно забути, опублікувала красиву світлину з професійної фотосесії. На ній вона вбрана у чорні тонкі колготи, корсет і прозору кофтинку. Груди сховані за візерунками, які, втім, лише провокують ще більше інтересу. Волосся у Насті досі рожеве й довге: вона його акуратно закинула за спину. На вухах - великі яскраві сережки, погляд підозрілий і зосереджений. Дівчина підписала це фото так: “Тепер це моє улюблене фото”. Справді, такі професійні світлини не притаманні інстаграму дівчини.

Попри велику кількість шанувальників, знайшлися критики.

"У TikTok, по моєму, бачила відео де ви говорите, що навчалися на психолога. Не знаю, правда чи ні. Але в будь-якому випадку у вас є серйозні психічні відхилення. Інакше, навіщо постійно переробити себе? Курити одну за однією і матом поливати всіх, хто вам не подобається? Це звичайно прикольно все, подивитися і посміятися над вами АЛЕ НЕ БІЛЬШЕ", - йде мова в одному з коментарів.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Скріншот Instagram _just__queen_

Зазвичай Настя фотографує себе у житті, сповненому некрасивих ситуацій і абсурдних речей. Не буде помилкою сказати, що любов дівчина заслужила своєю чесністю у відповідях підписникам. Дівчина має диплом психолога, а ще доволі емансипована, тому на всі запитання дівчат вона дуже прямо, інколи з грубими словами, відповідає: “Обирайте себе”.

Нагадавши, "Всьому швидко настає п*зда": найпереробленіша "пацанка" Покрищук зважилася на одкровення.

Як повідомляв "Знай.ua" , найпереробленіша "пацанка" Покрищук розповіла, як завойовує чоловіків: "Можу быкануть"

Знай.ua писав, найпереробленіша "пацанка" Покрищук вийшла вночі на трасу: "Омивач скінчився"