Популярна російська співачка, донька легендарної радянської артистки Алли Пугачової Крістіна Орбакайте вже давно живе в США, але не забуває про своїх шанувальників і ділиться цікавими кадрами з життя.

Так, нещодавно Крістіна похвалилася спільним знімком з актором Гошею Куценко і привітала фанатів зі Старим Новим роком. Про це стало відомо завдяки публікації Крістіни Орбакайте в мережі Instagram.

Публікація Крістіни Орбакайте, скріншот: Instagram

"Старий Новий Рік, Come On!! Ми з @goshakutsenko вас вітаємо, дивіться кліп на моєму YouTube-каналі", - повідомляє шанувальникам Христина.

Потрібно також повідомити, що нещодавно Крістіна Орбакайте представила кліп на пісню "Новий Рік, Come On". Відео опубліковано на її YouTube-каналі. У зйомках кліпу взяв участь актор Гоша Куценко.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Режисером ролика виступив Олександр Ігудін. Головна героїня чекає на свого молодого чоловіка (Гошу Куценко), який обіцяв бути до 23:00 без сюрпризів, але виходить інакше: він то ввалюється в квартиру в компанії колег-оперативників, то з друзями, то п'яний в костюмі Снігуроньки. В результаті це все виявляється тільки сном.

А ще цікаво, що в далекому 2007 році Крістіна Орбакайте і Гоша Куценко зіграли подружжя в романтичній комедії "Любовь-морковь".

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію Крістіни: "Дуже крутий кліп!! Крістіна - розумниця і красуня!", "Ну Гоша ну молодець", "Фу, Гоша Куценко! Який брав участь в агітації щеплення від ковіда! Сильно впав в очах, перекресливши всі свої акторські обдарування", "Кліп класний", "Геніальні".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, 45-річна Могилевська здивувала кільцем на безіменному пальці.

Як повідомляв Знай.uа, Кіркоров відпочив на повну котушку із зіркою Євробачення.

Знай.uа писав, Орбакайте збентежила танцями чоловіка в трусах навколо неповнолітньої доньки.