Відома українська ведуча Ольга Фреймут вирушила на Відпочинок з родиною на Мальдіви. І вперше опублікувала в стрічку свого Instagram барвисте фото звідти.

Фреймут раніше показувала кадри свого неймовірного відпочинку на березі океану в Stories. Тепер вона опублікувала фото з молодшими дітьми на тлі океанського пейзажу.

День видався дощовим і їй з дітьми довелося надіти дощовики. Однак це не завадило її прекрасному настрою або тому, щоб піти веселитися з дітьми до води. Діти радіють, не бояться гуляти під дощем і на випадковому кадрі сама Фреймут виглядає дуже щасливою.

Шанувальники прийшли в захват від нового кадру з відпочинку ведучої і залишили масу компліментів в коментарях. Однак знайшлися і ті, у кого виникли питання. Так, деякі помітили, що на фото немає старшої дочки Фреймут від першого шлюбу – Злати і не всі зрозуміли, чому діти на пляжі знаходяться в куртках.

"Потап, Полякова, ви, хто там ще ? Вся Україна", " Фото для сімейного альбому 💙 щось в ньому є таке, що можна відзначити галочкою «сімейна історія». Напевно, справа в приватному щастя люблячої мами", Оля Поляков поруч на Мальдівах", " а де ваша третя дитина від першого шлюбу? Чи викинули заради іншого чоловіка?!", "А чому в курточках?", "Ух і погодка", " які гарні, сонячні, ніжні❤️"," фото дуже гарне"," Яке щире фото", " Не страшно на Мальдіви коли пандемія.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Нагадаємо, Ольга Фреймут в прозорому сарафанчику помолодшала років на десять-як за часів "підйому".

Як повідомляв Знай.uа, Полякова перетворилася на Вангу і" накликала біду " на Фреймут і Каменських, небо попереджало.

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут в тонкому халатику гаряче розслабилася на Мальдівах, не така вже й скромниця