Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук прославилася завдяки своїм величезним вилицям і грубим життєвим порадам зокрема про відносини між чоловіком і жінкою.

Жінка любить займатися удосконаленням власного тіла і епатувати публіку. Крім філерів в губах і вилицях, вона переробила ніс і зробила груди.

Цього разу у фан-акаунті дівчата порівняли результат пластики грудей на двох фото для порівняння. На одному фото вона позує топлес і показує, які груди були до операції дуже маленькі.

На фото після вона позує вже при повному вбранні - в яскравому макіяжі, прозорій кофтині з малюнком на грудях. Образ вона доповнила чорними брюками і корсетом, який ефектно підкреслив талію.

Шанувальники по-різному сприйняли такі відверті кадри. Одні написали своє невдоволення і критику, а інші підтримали пацанку і зробили їй чимало компліментів.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"у корсеті топ", " груди звичайно класну зробила!", "А що з грудьми? Ти їх зменшила на 2фото?", "Жах, у корсеті краще!!!🙌 🔥 ",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук не впоралася з цензурою і показала груди.

Як повідомляв Знай.uа, перероблена "пацанка" Покрищук замахнулася на YouTube.

Також Знай.uа писав, що перероблена "пацанка" Покрищук відповіла на запитання.