Всесвітньо відома американська модель, акторка і шоувумен Кім Кардашьян, яка зараз нібито переживає розрив у стосунках зі своїм чоловіком репером Каньє Вестом, продовжує радувати шанувальників новими публікаціями в мережі Instagram.

Цього разу Кім вирішила просто зацікавити фанатів "дзеркальним числом". Про це стало відомо завдяки публікації Кім Кардашьян в мережі Instagram.

Публікація Кім Кардашян, скріншот: Instagram

"11.11", - коротко підписала публікацію Кім.

Звичайно, публікація Кім Кардашьян зібрала мільйони лайків і велику хмару коментарів. Все не так просто, як може здатися на перший погляд. Можна так само погодитися, з коментатором, який написав російський мат, неначе натякаючи на шикарний вигляд моделі - "п*здатая". Тим не менш Кім намагається залишатися "на коні", демонструючи пружні форми і позитив на обличчі.

Чоловік Кім Каньє Уест вирішив переписати свій десятий альбом Donda через розлучення. Відомо, що артист розкриє подробиці стосунків і розриву з дружиною. Після цього мільйони фанатів дізнаюся, хоча б зі слів репера, що сталося.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

У коментарі для журналістів людина з оточення репера заявила, що Каньє не даватиме анонсів, але в новому альбомі будуть пісні про те, через що йому довелося пройти за ці роки.

Раніше повідомляли, німецька Кардашян дала Волочковій урок спокусливого шпагату: ці сідниці гіпнотизують.

Як повідомляв Знай.uа, вузенький топік російської Кардашьян не втримав пишні груди: зробила новорічні канікули гаряче.

Знай.uа писав, зваблива модель плюс-сайз Джоджо Бейбі запропонувала зазирнути до неї під одяг.