Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка брала участь в таких популярних шоу як "Підйом", "Ревізор" та "Від пацанки до панянки", не припиняє радувати шанувальників яскравими кадрами з дуже насиченого життя. Ользі 38-років, але вона все одно демонструє справжню "дівочу" красу від якої шанувальники просто божеволіють.

Так, нещодавно в мережі з'явився дуже цікавий кадр - Оля вирішила похизуватися своєю велосипедною прогулянкою, яка проходила в оточенні зеленої природи, десь в теплих краях.

Про це стало відомо завдяки Stories Ольги Фреймут в мережі Instagram.

Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram

На перший погляд, точно невідомо, чи поїхала Оля Фреймут в ці карантинні дні кудись відпочивати, або це архівне фото. Але точно відомо, що її посмішка і поза демонструють справжнє щастя.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також можна помітити, що на попередній Stories є позначка Maldives, розуміємо, тепло океану так і тягне українських зірок до себе. І це вже вагомий привід вважати, що Ольга Фреймут у відпустці.

Телеведучу сфотографували верхи на велосипеді, на ній також одягнений довгий бавовняний сарафанчик. Зачіску Ольга для відпочинку не стала робити, обійшлася і вільним стилем. Також можна побачити, що відпочинок буквально допоміг зірці помолодшати, практично до вроди юних років, як у відомій програмі "Підйом" з Сергієм Притулою і Олександром Педаном.

Раніше повідомляли, Ольга Фреймут в тонкому халатику гаряче розслабилася на Мальдівах: не така вже й скромниця.

Як повідомляв Знай.uа, Дорофєєва у Дурнєва видала, як поскандалила з Дантесом через олів'є: з курочкою або ковбасою.

Знай.uа писав, Ольга Фреймут поділилася зворушливою історією на Різдво, про таке мріють всі дівчата: "Замерзла, а він покликав заміж".