Дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько радує шанувальників різними гарячими знімками в купальниках.

Якось чоловік і сам ділився фотографіями своєї коханої. Однією з них виступає та, де дівчина лежить в чорній сукні на піску і позує перед камерою, акцентуючи увагу на власні груди. А зараз Валерія продовжує ділитися пікантними знімками в купальнику з пляжу Tulum Beach, який розташовується в мексиканському містечку Тулум, в штаті Кінтана-Роо.

22 грудня на її сторінці з'явився знімок Валерії в жовтому купальнику на одній з пляжних гойдалок. При цьому сидить вона не в напрямку руху, боком, тому можна розглянути її фігуру і вигин спини. Можна помітити, що Валерія Бойко використовує сонцезахисні окуляри з мотузками.

Валерія Бойко, скріншот: Instagram

"Лераааа ❤️❤️❤️", "Красуня😍 😍 😍", "Шикарна❤️❤️", "🔥 🔥 як завжди щелепа на підлозі", "Оля ля ля 🔥", "Коряка", — пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дружина голкіпера "Динамо" зігнулася і показала солодкі форми на пляжі: "Я скучила"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина хавбека "Динамо" - одна з найгарячіших дівчат футболістів: добірка пікантних фото. Якось знаменитість оприлюднила чергову фотографію, на якій позувала без бюстгальтера в чорному піджаку і брючних штанях.

Знай.ua писав, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід показала свого пухнастого друга під ялинкою: "Класна"