Реперка Alyona Alyona напередодні Різдва опублікувала миле сімейне фото. У це свято зібралися всі родичі.

Співачка в зеленій футболці Puma сфотографувалася на тлі накритого столу в будинку з найпростішим інтер'єром, а позаду неї — щасливо усміхнені люди, які явно дуже люблять Олену і надзвичайно нею горді. На жаль, артистка не назвала, кого як звуть і хто ким доводиться. А в Instagram цих людей, судячи з усього, немає.

Виконавиця хіта "Рибки " поділилася планами, як проведе сімейне торжество. Вона разом з рідними людьми покуштує ароматну кутю, зустріне першу зірку, прийме колядників. Емоційна співачка написала, що ця атмосфера в серці кожного з нас назавжди. Помріявши трохи про майбутнє, Олена сказала, що і дітей своїх навчить, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а ось Різдво — тільки вдома.

“З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! Вас щиро вітає вся моя родина і хоче нагадати, що Різдвяні свята – це про сімейні традиції, це можливість навідати далеких рідних і приділити увагу сім’ї. Запашна кутя, стрічання першої зорі, колядники – ця атмосфера закарбована в серці кожного з нас. Не проміняю сімейний затишок ні на що👨‍👩‍👧 І своїх дітей буду вчити, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а от Різдво – вдома. Ціную традиції, поважаю звичаї, прислухаюся до слів пращурів. Вірю в Бога🙏 Починаємо посиденьки з ложки куті. У нас вона – традиційна. Навіть кіт їсть 😂😂 А з чого у вас починається Різдво?”

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще
Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.