Тренер "Зважених і щасливих" Марина Боржемська, яка нещодавно розійшлася зі своїм чоловіком - відомим українським боксером В'ячеславом Узєлковим, розповіла свій рецепт куті з перловки на Святвечір.

Детальним рецептом пісної, але цікавої страви на різдвяний стіл тренер поділилася в Instagram.

Кутя з перловки:

* Стакан перлової крупи
* 150 г маку
* 100 г горіхів
* 50 г родзинок
* Мед, цукор, півсклянки вершків

Приготування:
Промийте перлову крупу, залийте водою в співвідношенні 1: 3 і варіть до готовності. Поки крупа вариться, замочіть мак і родзинки. Потім розітріть мак до появи "молочка". Додайте до перловки разом з подрібнені горіхи, мед і цукор. Залийте вершками і перемішайте.

💥Печені яблука

* 4 великих яблука
* 100 г родзинок
* Жменю горіхів (волоських, кешью, фундука)
* Цукор, кориця, мед

Приготування:
Промийте яблука і видаліть серцевину. Викладіть яблука на форму для запікання і наповніть попередньо вимоченим родзинками, горіхами, медом, цукром і корицею. Поставте в духовку на 20-30 хв при темп 180*

Нагадаємо, Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий Рік.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська з цукеркою на голові розповіла про знайомство з відомим бороданем.

Також Знай.uа писав, що тренер " Зважених та щасливих "Боржемська показала сімейну ідилію, поки вузликів страждає через"зраду".