Тренер "Зважених і щасливих" Марина Боржемська, яка нещодавно розійшлася зі своїм чоловіком - відомим українським боксером В'ячеславом Узєлковим, розповіла свій рецепт куті з перловки на Святвечір.
Детальним рецептом пісної, але цікавої страви на різдвяний стіл тренер поділилася в Instagram.
Кутя з перловки:
* Стакан перлової крупи
* 150 г маку
* 100 г горіхів
* 50 г родзинок
* Мед, цукор, півсклянки вершків
⠀
Приготування:
Промийте перлову крупу, залийте водою в співвідношенні 1: 3 і варіть до готовності. Поки крупа вариться, замочіть мак і родзинки. Потім розітріть мак до появи "молочка". Додайте до перловки разом з подрібнені горіхи, мед і цукор. Залийте вершками і перемішайте.
⠀
💥Печені яблука
⠀
* 4 великих яблука
* 100 г родзинок
* Жменю горіхів (волоських, кешью, фундука)
* Цукор, кориця, мед
⠀
Приготування:
Промийте яблука і видаліть серцевину. Викладіть яблука на форму для запікання і наповніть попередньо вимоченим родзинками, горіхами, медом, цукром і корицею. Поставте в духовку на 20-30 хв при темп 180*
Нагадаємо, Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий Рік.
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Як повідомляв Знай.uа, Боржемська з цукеркою на голові розповіла про знайомство з відомим бороданем.
Також Знай.uа писав, що тренер " Зважених та щасливих "Боржемська показала сімейну ідилію, поки вузликів страждає через"зраду".