Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак-Мурат Налчаджіоглу родом з Туреччини. За віросповіданням мусульманин.

Мурату довелося пережити важке дитинство. Він народився в 1977 році, його батько рано помер і вже з 14 років хлопцеві довелося починати самостійно заробляти собі на життя. Він допомагав матері виховувати ще 3 дітей.

Він підприємець. Успішним бізнесменом йому вдалося стати вже після зустрічі з Ані Лорак і переїзду в Україну.

Вперше Лорак і Мурат зустрілися в готелі, де він працював керуючим. Мурат першим проявив ініціативу до красуні і покликав її в ресторан і караоке.

Ані Лорак і Мурат, фото: Viva

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Чоловік дізнався про успішну кар'єру співачки тільки наступного дня, коли Лорак прийшла на вечерю. Після відпустки ані полетіла додому, а доля звела їх знову через рік.

Пара одружилася 15 серпня 2009 року в Києві. А через тиждень влаштували торжество на 200 гостей в Туреччині.

Про Мурата відомо, що він бізнесмен і став менеджером п'ятизіркового готелю і власником частини акцій туристичної фірми "Turtess Travel" завдяки покровителю.

Ані Лорак і Мурат, Clutch

Крім того, він володіє рестораном "The Lounge & Mangal" в столиці України і пляжним комплексом "Biruza Beach Club". У його віданні також Київський заклад "Dali Park" - ресторан, бар, кальянна, клуб і караоке одночасно.

Мурат Налчаджиоглу з донькою, фото: instagram.com/muratnalca

Хлопець сильно ревнував Ані Лорак, яка постійно знаходиться в центрі уваги. При цьому він добре проявляв себе як батько. Ось як Ані Лорак говорила про нього, коли вони ще були разом:

адже відносини тата і дочки, маленької принцеси, – це щось особливе... він божевільний ТАТО! Він обожнює Софію: цілує, носить на руках, балує, купує красиві одежинки. Одне задоволення дивитися, як він з нею проводить час. Вона ж на нього схожа як дві краплі води. Мурат чекає не дочекається, коли вона навчиться розмовляти. (Сміється) він мріяв, щоб першим словом Софійки було "ТАТО". Навіть няні пообіцяв: «Навчіть говорити» ТАТО" – премію дам".

Історія Мурата, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала дочку.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Лорак Мурат кинув все і примчав до дочки, що підросла, можна радіти, поки мама не бачить.

Також Знай.uа писав, що Мурат віддався пристрасті з новою коханкою, що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.