В ефірі телепередачі "Світське життя" вирішили згадати про найяскравіші весілля 2020 року.

Їх не зуміли зупинити ні карантин, ні будь-які забобони.

І першими виявилися телеведучий Микита Добринін і його кохана Даша Квіткова, якій він зізнався в коханні на Балі, серед тропічних лісів, райських пляжів і кілометрів рисових полів. Навесні молоді люди зареєстрували шлюб і вже влітку було організовано шикарне весілля, над організацією якої працювало близько 300 осіб і берег Дніпра "потопав" у квітах, адже їх вартість склала 500 тисяч гривень, а все весілля — 2 мільйони. На ній було шоу ілюзіоніста, виступ KAZKA і співачки Ольги Цибульської. Разом з молодятами гуляли 70 гостей.

Наступними постали співачка MamaRika і гуморист Сергій Середа, які таємно організували весілля під пальмами в сонячному Таїланді після п'яти років відносин. Виконавиця зазначила:"я все життя мріяла про такий формат весілля - босими ногами на піску". Сама Екзотична церемонія була відіграна ще до закриття кордонів через пандемію, взимку. Єдиним гостем на острівному торжестві був колоритний місцевий церемоніймейстер.

А ось зірка серіалу "Кріпосна" Слава Красовська зі своїм коханим зважилася на весілля в стилі українського модерну, після 8 років стосунків. Церемонія пройшла на терасі рідного малого театру за всіма українськими традиціями, а пропуском на святкове дійство був негативний тест на COVID-19.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, Осадча - діджейка, а Горбунов - Санта для Потапа і Каменських: зірки показали, як відпалили в Новий Рік

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко залишить дітей без олів'є на Новий Рік: "Ніяких напрягів"

Знай.ua писав, Софія Ротару затряслася перед питаннями Осадчої про ювілей і весілля: "Ще зарано"