Анна Седокова-популярна українська співачка і екссолістка тріо "ВІА Гра", яка вже протягом довгого часу проживає на території Російської Федерації.

Зараз виконавиця заговорила про божевілля, і що 2020 рік не змусить Седокову ненавидіти його.

"Я не стану тебе ненавидіти, навіть сидячи 6 годин в Домодєдово, де твориться апокаліпсис. 150 рейсів затримали. Крижаний дощ. Або злітна смуга за іншою версією. Зате бари в аеро раді. Черга в кожен з них по чоловік 20 і люди не йдуть. Зараз нап'ємося всім аеропортом і почнемо Старий рік проводжати. А якщо серйозно, то всі тебе лають. Мені легко тебе не лаяти. Ти забрав у мене підленьких людей, а хороших залишив. Ти багато чому навчив. Дуууже багато чому. Наприклад - боротися за себе! Ми вижили, щоб би не говорили", - написала жінка в підписі до публікації.

А потім додала, що помітила, як "наші" хлопці відчайдушно несуться на стречу небезпекам, щоб бути разом з коханими. 2020 рік, за словами співачки, не подарунок, але все ж людство ще 2021 не бачило. "Може ти ще й нічого. Всім безумцям пост присвячується ! А що по божевільним вчинкам у тебе ? Є 🤪 ?", - підсумувала Анна Седокова. На прикріпленому ж знімку вона сидить в масці в будівлі аеропорту навпроти літака.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова стривожила страшною недугою в день народження: "Прийшла медсестра робити укол"

Як повідомляв "Знай.ua", пишна груди Анни Сєдокової "втекли" з розкішної сукні: "Настав момент бути королевою"

Знай.ua писав, зірка "Універу" вибила Седоковий зуб у день народження: Яніс не заступився, а Воля посміявся