Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відома своєю епатажністю і шпагатами. Світська левиця любить привертати до себе увагу в Instagram.

Так, нещодавно балерина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі милу фотографію, на якій зображена її юна хрещена донька Еліза.

У кадрі дівчина позує на чорному тлі в сріблястій блузці поверх водолазки і в широких атласних брюках палаццо. Варто зазначити, що хрещениця Волочкої виглядає на знімку дуже ефектно.

У підписі до фото Анастасія повідомила, що її улюблениця захотіла стати професійною моделлю і вступила в модельну школу. Опублікований знімок є її першою роботою в якості манекенниці.

"Моя хрещениця Еліза поступила в модельну школу і ось її перші фото роботи.😊 Дуже красива і благородна вона 🙏", - написала Волочкова.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

При цьому можливість коментування публікації балерина вирішила відключити в соцмережі, ймовірно, щоб не читати критику на адресу дівчинки.

пост Анастасії Волочкової

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова розсмішила шпагами на ковзанці, довелося просити про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова приголомшила зовнішністю з "дошпагатної" ери: скандальну балерину не впізнати.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова розповіла про непрості стосунки з рідною матір'ю. Виявилося, що балерина не може пробачити матері розлуку з підприємцем Сулейманом Керімовим.