Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував у вишиванці, беручи участь у зйомках гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де грає одну з головних ролей харизматичного і добродушного Юрчика, який живе в селі разом зі своєю дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, артист, роблячи селфі, акцентував увагу на своїй голові, показавши "травму", яку шоумену намалювали гримери. Юрій пожартував, що насправді у нього вискочив величезний прищик, але шанувальники припускають, що це все-таки синець або гуля, яку Ткач нібито отримав від "кіношної" дружини Яринки сковородою або качалкою.

"Прищік вискочив...

У всіх же буває? Шо робити? )))"

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "@yuriy_tkach Юра, не здумай давити!😃😂", "Добре що прищ,а то я подумала ,що ріг пробивається🤣🤣🤣", "Активоване вугілля) завжди помагає 🤝😂", "Ага пріщик, жінка сковородою заїхала. Додому треба вчасно приходити)))", " то перехідний вік! Переростеш-пройде!", "У мого чоловіка теж такий був... Коли він під ранок додому прийшов! Випадково вискочив як тільки поріг переступив, напевно це у чоловіків вроджене)))".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність