Крістіна Орбакайте мала неоднозначні стосунки зі своєю мамою Аллою Пугачовою протягом усього життя. Світлина, яку опублікували у соцмережах, додала хвилювання шанувальникам: Орбакайте помітили біля зіркової матері з дуже невідповідним ситуації виразом обличчя.

На фан-акаунті у соціальній мережі “Інстаграм” виклали таке рідкісне для цієї родини фото практично всіх членів сім'ї разом. Увагу привертає незадоволений вираз обличчя доньки Пугачової - Крістіни Орбакайте.

На світлині позують Максим Галкін, Алла Пугачова, Крістіна Орбакайте і діти: маленькі Гаррі і Ліза, діти Галкіна і Пугачової, і Клавдія, наймолодша дитина Крістіни. Всі вбрані у легкий одяг - схоже, світлину зроблено влітку. Практично ніхто не дивиться прямо в камеру: діти дивляться у різні боки, Алла дивиться вниз на голову Лізи, а Галкін взагалі практично зігнувся.

Можна помітити, що Максима і Алла щасливі і задоволені. Цього не скажеш про Крістіну - співачка також дивиться униз, але її вираз обличчя показує її незадоволеність і, можливо, злість.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Підписники сторінки всеодно виразили радість і захоплення світлиною - адже рідко можна побачити спільні фото цієї родини, однак і вираз обличчя Орбакайте теж помітили.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, Замучена Орбакайте в траурному вигляді налякала шанувальників Пугачової.

Як повідомляв портал Знай.ua, Орбакайте перетворилася на Пугачову: неймовірна схожість приголомшила фанатів, "не вмієте розслаблятися".

Також Знай.ua писав, Пугачова оголилася просто під час концерту, зал аплодував стоячи: "Це в ефір..."