Італійський актор Мікеле Морроне прославився головною роллю у фільмі "365 днів", який називають польською версією "50 Відтінків Сірого". З тих пір за життям і творчістю гарячого мачо стежить величезна аудиторія фанатів. Справедливості заради, відзначимо-велика частина цієї аудиторії дівчата.

Накачане тіло, пронизливий погляд, яскрава зовнішність і чуттєвий голос — все це візитні картки Морроне.

Щоб не втрачати популярність і підтримувати "дамський вереск" навколо своєї персони, Морроне регулярно викладає в Instagram гарячі фотографії. На більшості з них актор постає з голим торсом. Не стала винятком і свіжа фотка Мікеле в Instagram.

На чорно-білому знімку актор (до речі, чомусь поповнілий), проникливо дивиться в камеру. "Дай мені час, і ти побачиш", — загадково підписана фотографія.

Незважаючи на очевидну надбавку у вазі, спокусливі кубики на торсі Мікеле нікуди не поділися. Звертає на себе увагу і кільце на руці артиста, а також татуювання з написом "Cloud" (хмара) на його грудях. "Ти побачиш"... Невже Мікеле зібрався показати нам більше, ніж ми вже бачили? Інтригує, однак, будемо чекати.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Нагадаємо, жаркий Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал " Знай.ua " писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від одного в рот-треба було обережніше.