Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв частенько радує своїх шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і на Youtube.

Він прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес і зараз поділився фрагментом нового випуску "Їжа Дурнєва" з новою гостею. Нею стала українська телеведуча, журналістка, актриса і модель Ольга Фреймут, яка була "Ревізором" з 2011 по 2014 рр.

"Ребяяят, вийшла нова їжа Дурнєва😎 сьогодні ми тестуємо Євразію😬 😬 😬 в гостях @freimutolia 😍 Посилання в біо або сторіс. Приємного перегляду", - написав він у підписі до публікації. "Ти мені дуже подобаєшся, я тебе терпіти не можу", - каже Ольга Фреймут у першому фрагменті. Далі Олексій запитує у телеведучої, чи Добра вона і вона відповідає-дуже. "Можна я на коліна стану?", - також якось сказала Фреймут. Далі Дурнєв зазначає, що Ольга щипає хліб всі 32 роки свого життя, і що в 47 життя тільки починається.

"Круто!!!! Обожнюю Ольгу!!! Подивимося", "Фреймут нормальна баба че ви?!", "Як вам вдається так розкривати гостей? У Вас Ольга більше розкрилася, ніж в інтерв'ю у Анатоліча, крутий випуск", "Оля - це звичайно ТОП контент, сумуємо всією Україною за її Ревізором", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дурнєв навчив українців смажити: рецепт соковитих котлеток від чарівного розумника

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва: "Я красивий і п*дар"

Знай.ua писав, Олексій Дурнєв знайшов найкращі ліки від ревнощів: "Речі в вузлик і топати"