Реаліті-шоу "Холостячка", яке полюбилося мільйонам українців, закінчилося. Нагадаємо, що в першому сезоні коханого шукала акторка Ксенія Мішина, зірка серіалу "Кріпосна". І таки знайшла, ним став Олександр Еллерт.
Днями в пост-шоу телеглядачам розповіли про життя пари після фіналу проєкту. Про це стало відомо завдяки випуску пост-шоу "Холостячка" в ефірі одного з українських телеканалів.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

У якийсь момент беззмінний ведучий проєктів "Холостяк" і "Холостячка" Гриша Решетник запитав у Ксенії, як вона привітала свого коханого Олександра Еллерта з Днем народження.

"У мене був план - в першу хвилину 18-го числа зайти до кімнати з тортом, зі свічками. Ну і ось, сиджу я, звичайно, спати хочу, але ось уже без п'ятнадцяти дванадцять. Потрібно вийти, торт залишила в машині, всі свічки в машині. Запитує, що я там вигадала. А я така - ой, кажу, дещо забула в машині, мені на завтра обов'язково потрібно, Саша. І я дуже рано вийшла. Дивлюся, час повільно тече, починає писати смс з питаннями "Ти де?" - я не відповідаю - починаються дзвінки. Я розумію, що у людини паніка. Я приблизно без п'яти дванадцять опиняюся біля квартири. Чую, починає одягатися, думаю, ну йолки-палки, зараз вийде і все мені запорить. Ну ось, в першу хвилину я заходжу з цим тортом і кажу - Саня, з днем народження...", - поділилася Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще