У кожного є свої таємниці і скелети в шафі. І, погодьтеся, цікаво дізнатися щось приховане. Особливо якщо це якась знаменитість. Фактом, який потряс усіх, поділився в ефірі ігрового шоу " Хто зверху?"(Новий канал) Влад Яма.

"я боюся кішок", – заявив хореограф.

І учасникам, і глядачам, і ведучим було складно повірити в таке визнання дорослого і сильного чоловіка. Опонентка Влада в баттлі цікавих фактів Леся Нікітюк припустила, що саме це могло стати причиною їхнього конфлікту на відомому танцювальному шоу. Мовляв, вона-кіт за східним гороскопом, а Влад боїться цих тварин. Чи правильні її здогадки-загадка, але фобія ями – реальний факт.

"Все почалося з того, що в дитинстві на мене напала кішка. Вона стрибнула на мене, потім пробігла по всьому тілу і сильно подряпали. Після того це траплялося ще кілька разів", - розповів Влад Яма на " Хто зверху?"

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Але, виявляється, не тільки в дитинстві хореограф, м'яко кажучи, не міг домовитися з пухнастиками, але і в дорослому житті теж.

"Одного разу, коли тільки приїхав до Києва, я зняв кімнату, – зізнався за лаштунками шоу Яма. - Заплатив вже за два місяці, оселився. Раптом вночі дізнався, що у господині є кішка. Вона спочатку намагалася потрапити в мою кімнату, а на наступний день подряпала свою ж господиню. Після цієї ситуації я відразу з'їхав".

Нагадаємо, красуня-дружина Влада Ями показала, як готується до Нового року.

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма показав, як його дружина з подружкою вміють розставляти ноги.

Також Знай.uа писав, що Влад Яма зізнався, чим йому запахло під ялинкою.